Kiropraktisk Klinik Ishøj - Brohuset, Vejlebrovej 47, 1. sal, 2635 Ishøj
Top

Honorarer og tilskud

Kiropraktisk klinik Ishøj har overenskomst med Den Offentlige Sygesikring. Hvilket betyder, at alle vores patienter modtager økonomisk tilskud. Man skal ikke have henvisning fra læge for at modtage dette tilskud.

Se samtlige honorarer og tilskudsordninger

Se priser her:

https://www.danskkiropraktorforening.dk/behandling/priser-og-tilskud/

 

Tilskud fra ”danmark”

Medlemmer af Sygeforsikringen “danmark” får tilskud til behandling hos kiropraktor. Gældende takster for kiropraktorhjælp kan findes på denne hjemmeside: www.sygeforsikring.dk. Klinikken kan sende dine regninger elektronisk til Sygeforsikring “danmark”.

 

Tjek om du har en forsikringsordning

De fleste sundhedsforsikringer samt fritids- og ulykkeforsikringer dækker udgifter til behandling. Nogle er tidsbegrænset og andre betaler et bestemt antal konsultationer årligt. Kontakt dit forsikringsselskab for yderligere oplysninger.

 

Virksomhedsordning

Kiropraktisk behandling indgår ofte i de tilbud, virksomheder yder deres ansatte.
I finansloven 2012 blev det vedtaget, at indbetalinger til behandlingsforsikringer ikke længere er skattefrie. Det er dog muligt at opnå delvis skattefritagelse på en arbejdsgiverbetalt behandlingsforsikring, hvis man opfylder visse betingelser.

 

Særligt tilskud til pensionister med helbredskort

(Tidligere medicinkort) Pensionister med et helbredskort kan modtage et særligt tilskud fra kommunen på op til 85 % af udgifterne til behandlingen, alt efter indtægt. Kontakt kommunen for yderligere information.

Tillægsydelser

Der er tillægsydelse på laserbehandling samt radierende- og fokuserende chokbølgebehandling. Disse er i flere tilfælde ikke dækket af din sundhedsforsikring.

130 kr.

Massage og Træning

Se priser på de lokale sider

Har du spørgsmål til priser eller behandling?

Kiropraktor København

Vejlebrovej 47, 1. sal. 2635 Ishøj

Tidsbestilling 4354 3320

Klinikkens åbningstider

Mandag 07.00 - 17.00
Tirsdag 06.30 - 13.00
Onsdag 07.00 - 17.00
Torsdag 06.00 - 17.00
Fredag 07.00 - 12.00