Kiropraktisk Klinik Ishøj - Brohuset, Vejlebrovej 47, 1. sal, 2635 Ishøj
Top

Massagebehandling

Klinikken tilbyder massage/bløddelsbehandling af professionelle massører.

Hvordan hjælper massage / bløddelsbehandling?

Massage har til formål al løsne og afspænde musklerne, da disse kan være ophav til smertetilstande samt påvirke leddenes funktion og bevægelighed. Grundet dette sammenspil mellem led og muskler kan kombinationen af kiropraktik og massage have en særdeles god effekt og vil ofte indgå i et planlagt behandlingsforløb for at nå hele vejen rundt om problemet.

 

Der bruges forskellige massageteknikker alt efter det individuelle problem.

  • Dybdegående fysiurgisk massage
  • Sportsmassage
  • Triggerpunktsterapi
  • Graviditetsmassage
  • Rebozomassage
  • Babymassage

 

Hos Kiropraktisk Klinik Ishøj har vi valgt at massøren i et planlagt behandlingsforløb har adgang til din journal for at sikre du får den behandling, der passer til netop dit problem. Massøren er som øvrigt personale på klinikken underlagt tavshedspligt.

 

En massagebehandling tager 30 min. ink. omklædning. Medbring et håndklæde.

 

Massør og zoneterapeut Pernille Günther tilbyder massage, zoneterapi, Rebozo og babymassage uden kiropraktisk forundersøgelse. Her bedes du første gang møde op 10. min før din behandling for at udfylde et spørgeskema.

 

Rebozomassage er en blid form for massage, der ved vuggende og rystende bevægelser kan lindre og afhjælpe graviditetsgener, optimere barnets position i bækkenet samt virke smertestillende og vestimulerende. Pernille tilbyder desuden instruktion i hjemmebrug. Medbring gerne din partner.

 

Priser på massage eller zoneterapi:

30 min.: 380 kr.

60 min.: 700 kr.

Klippekort 5 klip a 30 min.: 1500 kr.

Første gang uden kiropraktisk forundersøgelse koster 450 kr. (45 min.).

Kiropraktor København

Vejlebrovej 47, 1. sal. 2635 Ishøj

Tidsbestilling 4354 3320

Klinikkens åbningstider

Mandag 07.00 - 17.00
Tirsdag 06.30 - 13.00
Onsdag 07.00 - 17.00
Torsdag 06.00 - 17.00
Fredag 07.00 - 12.00

Behandlerteam hos Kiropraktisk Klinik Ishøj

Mød vores kompetente team bestående af kiropraktorer, massør og træningsinstruktør. De kan via en grundig undersøgelse stille diagnosen og hjælpe med den rette behandling og vejledning.
mkdf-team-image

Lisbeth Sejr Eriksen

Kiropraktor (Cand. manu)

Ejer af Kiropraktisk Klinik Ishøj. Uddannet på Syddansk Universitet Odense. Praktiseret i Danmark siden 2007. Har specialiseret sig i udredning og behandlingen af spædbørn, børn, gravide og ultralydsscanning.

mkdf-team-image

Klaus Sejr Eriksen

Kiropraktor (Cand. manu)

Ejer af Kiropraktisk klinik Ishøj. Uddannet på Syddansk Universitet Odense. Praktiseret i Danmark siden 2004. Har specialiseret sig i udredning og behandlingen af sportsskader og slidgigt.

mkdf-team-image

Carsten Olsen

Massør og træningsinstruktør

Carsten Olsen er uddannet fysiurgisk massør i 1994 samt træningsinstruktør. Siden 2006 har han været tilknyttet Kiropraktisk Klinik Rødovre og Ishøj. Carsten har stor erfaring med dybdegående massage og sportsmassage. Arbejder desuden også som sportsmassør for professionelle cykelhold.

mkdf-team-image

Pernille Günther

Massør, zoneterapeut og pilates instruktør

Pernille Günther er uddannet fysiurgisk massør, zoneterapeut og reformer pilates instruktør. Pernille har været tilknytte Kiropraktisk Klinik ishøj siden december 2021. Pernille har desuden erfaring med massage af gravide og herunder Rebozo massage.

Læs mere om vores behandlere og klinikken