Kiropraktisk Klinik Ishøj - Brohuset, Vejlebrovej 47, 1. sal, 2635 Ishøj
Top

Laserbehandling

Laserbehandling er en effektiv og behagelig behandlingsform, som har til formål at lindre smerter, dæmpe inflammation og fremme opheling.

Hvordan hjælper laserbehandling?

Laser består af koncentreret lysenergi, der trænger ned og påvirker kroppens væv, helt ind i den enkelte celle og fremmer kroppens naturlige reparationsmekanismer. Laserlys øger blodcirkulationen og trækker væske, næringsstoffer og ilt med til det beskadigede område. Laser øger hermed cellernes stofskifte og deres produktion af energi (ATP), hvilket vil sige, at kroppens egne reparationsmekanismer forbedres.

 

Stærkere lasere vil være i stand til at levere terapeutiske doser til dybereliggende væv, på kortere tid. Derfor arbejder vi her på klinikken med en klasse IV laser med en effekt på op til 10 Watt.

 

Antallet af behandlinger er individuelt, men som udgangspunkt kræver akutte skader ca. 5-6 behandlinger og skader af mere kronisk karakter ca.10-12 behandlinger.

 

Bivirkninger efter laserbehandling er sjældne og kortvarige. Den hyppigste er tiltagende ømhed/smerter dagen efter behandlingen pga. øget blodcirkulation i området.

 

Laserbehandling kan med god effekt kombineres med kiropraktisk behandling.


Effektiv behandlingsmetode mod:

  • – Vævsskader – sportsskader
  • – Overbelastningsskader
  • – Slimsæksbetændelse
  • – Slidgigt – muskel- og ledsmerter.

 


For mere information er du velkommen til at kontakte klinikken.

 

Her kan kiropraktik og laserbehandling hjælpe dig

Behandlingen kan hjælpe dig, hvis du eksempelvis har:

 

Kiropraktor København

Vejlebrovej 47, 1. sal. 2635 Ishøj

Tidsbestilling 4354 3320

Klinikkens åbningstider

Mandag 07.00 - 17.00
Tirsdag 06.30 - 13.00
Onsdag 07.00 - 17.00
Torsdag 06.00 - 17.00
Fredag 07.00 - 12.00
Book tid til behandling

Behandlerteam hos Kiropraktisk Klinik Ishøj

Mød vores kompetente team bestående af kiropraktorer, massør og træningsinstruktør. De kan via en grundig undersøgelse stille diagnosen og hjælpe med den rette behandling og vejledning.
mkdf-team-image

Lisbeth Sejr Eriksen

Kiropraktor (Cand. manu)

Ejer af Kiropraktisk Klinik Ishøj. Uddannet på Syddansk Universitet Odense. Praktiseret i Danmark siden 2007. Har specialiseret sig i udredning og behandlingen af spædbørn, børn, gravide og ultralydsscanning.

mkdf-team-image

Klaus Sejr Eriksen

Kiropraktor (Cand. manu)

Ejer af Kiropraktisk klinik Ishøj. Uddannet på Syddansk Universitet Odense. Praktiseret i Danmark siden 2004. Har specialiseret sig i udredning og behandlingen af sportsskader og slidgigt.

mkdf-team-image

Carsten Olsen

Massør og træningsinstruktør

Carsten Olsen er uddannet fysiurgisk massør i 1994 samt træningsinstruktør. Siden 2006 har han været tilknyttet Kiropraktisk Klinik Rødovre og Ishøj. Carsten har stor erfaring med dybdegående massage og sportsmassage. Arbejder desuden også som sportsmassør for professionelle cykelhold.

mkdf-team-image

Pernille Günther

Massør, zoneterapeut og pilates instruktør

Pernille Günther er uddannet fysiurgisk massør, zoneterapeut og reformer pilates instruktør. Pernille har været tilknytte Kiropraktisk Klinik ishøj siden december 2021. Pernille har desuden erfaring med massage af gravide og herunder Rebozo massage.

Læs mere om vores behandlere og klinikken