Kiropraktisk Klinik Ishøj - Brohuset, Vejlebrovej 47, 1. sal, 2635 Ishøj
Top

Chokbølgeterapi

Chokbølgeterapi (ESWT) er i dag en af de mest effektive og hurtigst voksende behandlingsformer. Behandlingen er kortvarig og effektiv. Der findes to former for chokbølgeterapi til behandling af lidelser i bevægeapparatet: radierende- og fokuserendechokbølge. Klinikken råder nu over begge muligheder. Den nye Storz T-top ultra har den nyeste teknologi og er helt unik på behandlingstid.

Hvordan virker chokbølgeterapi?

Chokbølgeterapi (ESWT) findes i to former; radierende trykbølger og fokuserede chokbølger. Fælles for de to typer bølger er, at energien overføres til det beskadigede væv vha. kraftige lydbølger. Behandlingsmetoden kan dermed stimulere vævets stofskifte (cellernes metabolisme), øge blodcirkulationen i området og dermed øge kroppens egen reparationsevner.

Behandlingsmetoden bruges til irritationstilstande, overbelastninger, skader og arvævsdannelser i muskler, sener og ledbånd.

 

Radierende trykbølger (R-ESWT)

Radierende trykbølger dannes ved hjælp af trykluft, der med et projektil støder på en metalflade som er i kontakt med huden via gel.  Trykfeltet, dvs. området med maximal energi, afgives ved probehovedet. Disse trykbølger overfører energi til vævet umiddelbart under huden og er særdeles effektiv ved problematikker i muskulatur og fascier.

 

Fokuserende chokbølger (F-ESWT)

Fokuserende chokbølger dannes via en elektromagnetisk spole, som i et aflukket vandfyldt kammer danner chokbølger. Det vandfyldte kammer tilretter og fokuserer chokbølgen. Fokuserede chokbølger tilfører vævet en væsentlig højere energi end radierende trykbølger. Hermed opnår man i langt større grad hurtigere, mere specifik, dybdegående og effektiv heling.

Nyhed på klinikken:


Effektiv behandlingsmetode mod:

  • -Kraftige og dybtliggende myoser og triggerpunkter
  • -Tennis- og golfalbue
  • -Achillessenebetændelse og fortykkelse
  • -Løberknæ og springerknæ
  • -Hælspore / plantar fascitis
  • -Smerter i skulder m/u forkalkninger og skulder indeklemningssyndrom

Bivirkninger efter chokbølgebehandling er sjældne og kortvarige. Den hyppigste er tiltagende ømhed/smerter dagen efter behandlingen.
chokbølgebehandling kan med god effekt kombineres med kiropraktisk behandling ledjustering og laserbehandling.


For mere information er du velkommen til at kontakte klinikken.

Kiropraktor København

Vejlebrovej 47, 1. sal. 2635 Ishøj

Tidsbestilling 4354 3320

Klinikkens åbningstider

Mandag 07.00 - 17.00
Tirsdag 06.30 - 13.00
Onsdag 07.00 - 17.00
Torsdag 06.00 - 17.00
Fredag 07.00 - 12.00
Book tid til behandling

Behandlerteam hos Kiropraktisk Klinik Ishøj

Mød vores kompetente team bestående af kiropraktorer, massør og træningsinstruktør. De kan via en grundig undersøgelse stille diagnosen og hjælpe med den rette behandling og vejledning.
mkdf-team-image

Lisbeth Sejr Eriksen

Kiropraktor (Cand. manu)

Ejer af Kiropraktisk Klinik Ishøj. Uddannet på Syddansk Universitet Odense. Praktiseret i Danmark siden 2007. Har specialiseret sig i udredning og behandlingen af spædbørn, børn, gravide og ultralydsscanning.

mkdf-team-image

Klaus Sejr Eriksen

Kiropraktor (Cand. manu)

Ejer af Kiropraktisk klinik Ishøj. Uddannet på Syddansk Universitet Odense. Praktiseret i Danmark siden 2004. Har specialiseret sig i udredning og behandlingen af sportsskader og slidgigt.

mkdf-team-image

Carsten Olsen

Massør og træningsinstruktør

Carsten Olsen er uddannet fysiurgisk massør i 1994 samt træningsinstruktør. Siden 2006 har han været tilknyttet Kiropraktisk Klinik Rødovre og Ishøj. Carsten har stor erfaring med dybdegående massage og sportsmassage. Arbejder desuden også som sportsmassør for professionelle cykelhold.

mkdf-team-image

Pernille Günther

Massør, zoneterapeut og pilates instruktør

Pernille Günther er uddannet fysiurgisk massør, zoneterapeut og reformer pilates instruktør. Pernille har været tilknytte Kiropraktisk Klinik ishøj siden december 2021. Pernille har desuden erfaring med massage af gravide og herunder Rebozo massage.

Læs mere om vores behandlere og klinikken