Kiropraktisk Klinik Ishøj - Brohuset, Vejlebrovej 47, 1. sal, 2635 Ishøj
Top

Røntgenundersøgelse

Klinikken råder over eget digitalt røntgenapparat, da der i forundersøgelsen kan være indikation for en røntgenundersøgelse før et behandlingsforløbs opstart.

Hvordan kan en røntgenundersøgelse hjælpe dig?

Kiropraktorer er uddannet i røntgenteknik og diagnosticering. Dette giver mulighed for hurtig diagnose og opstart af behandling.

 

Røntgenstråler er nært beslægtede med både radio- og lysbølger og er usynlige elektromagnetiske stråler med kort bølgelængde.

 

Røntgen er særdeles velegnet til at vise knoglevæv og dermed knogleforandringer, slidgigt, frakturer/brud mm. Røntgenundersøgelser kan udføres på alle dele af kroppen. De hyppigst anvendte røntgenundersøgelser afbilder rygsøjlen, brystkassen, nakken og andre dele af skelettet såsom perifere led (knæ, skulder, hofteled mm).

 

Risikoen for skadevirkninger efter røntgenbilleder er meget lille. Moderne røntgenapparatur er designet til at tage billeder af meget høj kvalitet ved brug af meget lave stråledoser. Til sammenligning udsættes man ved en flyvetur over Atlanten for større stråledosis end ved en røntgenundersøgelse af lænderyggen. Hvis du vil vide mere kan du få mere information på Sundhed.dk og på Statens Institut for Strålebeskyttelse​.

 

Foreligger der nyere røntgenbilleder eller scanninger fra sygehuset, kan disse rekvireres.

 

 

 

Der ydes tilskud fra Den offentlig sygesikring til røntgenundersøgelser.

Har du smerter? Book tid til en undersøgelse nu.

Kiropraktor København

Vejlebrovej 47, 1. sal. 2635 Ishøj

Tidsbestilling 4354 3320

Klinikkens åbningstider

Mandag 07.00 - 17.00
Tirsdag 06.30 - 13.00
Onsdag 07.00 - 17.00
Torsdag 06.00 - 17.00
Fredag 07.00 - 12.00
Book tid til behandling

Behandlerteam hos Kiropraktisk Klinik Ishøj

Mød vores kompetente team bestående af kiropraktorer, massør og træningsinstruktør. De kan via en grundig undersøgelse stille diagnosen og hjælpe med den rette behandling og vejledning.
mkdf-team-image

Lisbeth Sejr Eriksen

Kiropraktor (Cand. manu)

Ejer af Kiropraktisk Klinik Ishøj. Uddannet på Syddansk Universitet Odense. Praktiseret i Danmark siden 2007. Har specialiseret sig i udredning og behandlingen af spædbørn, børn, gravide og ultralydsscanning.

mkdf-team-image

Klaus Sejr Eriksen

Kiropraktor (Cand. manu)

Ejer af Kiropraktisk klinik Ishøj. Uddannet på Syddansk Universitet Odense. Praktiseret i Danmark siden 2004. Har specialiseret sig i udredning og behandlingen af sportsskader og slidgigt.

mkdf-team-image

Carsten Olsen

Massør og træningsinstruktør

Carsten Olsen er uddannet fysiurgisk massør i 1994 samt træningsinstruktør. Siden 2006 har han været tilknyttet Kiropraktisk Klinik Rødovre og Ishøj. Carsten har stor erfaring med dybdegående massage og sportsmassage. Arbejder desuden også som sportsmassør for professionelle cykelhold.

mkdf-team-image

Pernille Günther

Massør, zoneterapeut og pilates instruktør

Pernille Günther er uddannet fysiurgisk massør, zoneterapeut og reformer pilates instruktør. Pernille har været tilknytte Kiropraktisk Klinik ishøj siden december 2021. Pernille har desuden erfaring med massage af gravide og herunder Rebozo massage.

Læs mere om vores behandlere og klinikken